top of page
  • Puka Kunstikool

Puka Kunstikooli õppekäik 26.04.2024

Updated: Jun 4

Puka Kunstikooli õpilased sukeldusid hiljuti Tartu kunstimaailma mitmekesisusse, kui nad külastasid linna mitmeid kunstiasutusi ja tutvusid kohalike kunstnikute loominguga. Esimeseks peatuseks päevakavas oli külastus Eesti Rahva Muuseumisse (ERM), kus avanes võimalus tutvuda Sürrealismi näitusega. Õpilased kohtusid kunstnike fantaasiarikaste teostega, mis kutsusid esile nii küsimusi kui ka sügavamat mõtlemist.

Pärast ERM-i külastamist nautisid õpilased lõunat restoranis Kolm Tilli, kus neil oli võimalus kohtuda peakokk Joel Ostratiga. Peakokk rõhutas, et kokakunst on samuti kunst.

Järgmiseks oli külastus Tartu Kunstikooli, kus tutvustati erinevaid õppekavasid ning anti ülevaade kunstihariduse võimalustest. Õpilased said aimu kooli õppemetoodikast ja -suundadest, mis aitasid neil paremini mõista kunstihariduse mitmekülgsust ja võimalusi.

Päeva lõpetas käik Pallase Galeriisse, kus sai näha värkselt avatud nahadisaini osakonna näitust "Inspiratio" ja maalinäitust "Ei taha enam midagi vaadata".






21 views0 comments

Comentários


bottom of page